„Занев с 5 000 лева глоба, за Крушчич 20-30 000, за публиката 5 000, „давайте“ още, той Ганчев има!“

7 Dni Sport19.02.2020
Христо Стоичков Коктейл книга Гриша Ганчев (23)

Вчера излязоха наказанията на ДК към БФС за 21-я кръг. И честно казано нещо хич не се връзва. Как така за едно и също провинение на футболисти от различни отбори хората от ДК налагат различно наказание. Или за БФС всички отбори са равни, но някои са по-равни?

За Занев глобата е 5000 лв. и “спрени състезателни права за два мача”, а за Рейш глобата е 300 лв, и един мач “спрени състезателни права”.

Това малко ми напомня на една случка от преди няколко месеца, когато наказаха Крушчич два-три пъти с по десет хиляди лева защото няма про лиценз. После се оказа, че имал, ама някой, нещо объркал. В същото време треньора на Лудогорец никой не смееше да го пипне. И той си води поне десетина мача в България, че даже и Европа.

Тогава хората от БФС си измислиха някаква причина. Сигурно ще намерят такава и сега.

Явно за ДК към БФС всички отбори са равни, но някои са по-равни.

Към този коментар на колегите от ne-sport.net, ще добавим и няколко реда от социалните мрежи написани от Иван Иванов.

„Безрамници от БФС, ние искаме само да си спазвате правилниците и за всички да е едно. Не искаме, да НЕ ни наказвате, когато сме виновни, НЕ искаме да наказвате другите, когато са невинни, а искаме да мерите за всички с еднакъв аршин.“

Габриел Първанов пък добавя ироничното: „Занев с 5 000 лева глоба, за Крушчич 20-30 000, за публиката 5 000, „давайте“ още, той Ганчев има!“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ