Евандро: Искам да бутна два на Левски, за да празнувам пред Сектор „Г“

7 Dni Sport11.02.2020
55

Нападателят на ЦСКА Евандро даде интервю пред dsport, в което говори за предстоящото дерби с Левски. Бразилецът е на мнение, че „червените“ могат да стопят изоставането си от Лудогорец и да се преборят за титлата.

„Да, чувствам се много добре. Работихме много здраво и мисля, че ще сме в много добра форма. Левски-ЦСКА е големият мач и ние трябва да влезем много концентрирани, да се върнем в шампионата с игрите от преди паузата и с представянето си в предстоящите мачове да се изкачваме нагоре в класирането. Това е от тези мачове, в които всички сме жадни за победата и сме безкрайно мотивирани да спечелим.

Със сигурност, имам два мача срещу тях и два гола. Щастлив съм от това и чакам с нетърпение мача, искам да вкарам гол или два, за да мога да отпразнувам пред агитката. Влизаме пределно мобилизирани, но дори и да не стане и отбележи някой друг от отбора, най-важното е да вземем победата.

Да, отбелязах голове в осем поредни мача и после се получи спад. Въпреки че не можех да отбележа, направих няколко асистенции и трябва да кажа, че на първо място е отборът на ЦСКА и това да побеждаваме и да се изкачваме в класирането, няма значение кой вкарва головете.

Феновете постоянно ме питат али ще вкарам гол, оказват ми нужната подкрепа, което ме радва много. Чувствам се щастлив тук и се надявам да спечелим трофей, което ще приляга на голямото име на клуба.

Със сигурност няма невъзможни неща. Да, разликата е 9 точки, но ако ние влезем максимално концентрирани сега в мача срещу Левски, а и в другите мачове и спечелим, защо да не стопим разликата? За Купата също ще се борим да се класираме напред. Ще гоним и двете цели, но за мен сега е най-важен предстоящия мач.

По време на контролите не направихме нещо фамозно, но търсехме най-доброто, за да може да сме подготвени и да сме много близо функционално до мача с Левски. Искам да кажа на феновете, че всички в отбора сме много мотивирани и ще дадем 100% от себе си, за да вземем победата и трите точки“, заяви Евандро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ