Бате Гошо Дерменджиев се стяга за завръщане в Разград! Ето как „сготви“ Аутуори

7 Dni Sport09.07.2018
пауло ауторори, лудогорец

Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви в интервю за Канал 3, че привличането на Пауло Аутуори е правилен избор за седемкратния шампион на България.

Специалистът сподели, че според него влизане в групите на Шампионската лига е трудна, но възможна цел за „орлите“.

„Много е хубаво, че Лудогорец запази ядрото на отбора. Българският треньор винаги е бил неоправдан и към него се е гледало с друго око. Имаме добри български специалисти, но когато е в полза на родния футбол няма лошо да се взимат чужди. Привличането на Аутуори е правилна стъпка за Лудогорец. На всеки треньор трябва да се дава време. В България са идвали много големи имена, но е важно да се прояви търпение към тях, докато се адаптират. ЦСКА и Левски правят селекции, опитват се да подобрят отборите си и според мен ще го постигнат, но ще видим до колко когато започне шампионата. На Лудогорец ще му бъде трудно да влезе в групите на Шампионската лига, но не е непостижимо.“, казва Дерменджиев.

Интересното е, че той посрещна с такъв „оптимизъм“ и предишното чуждестранно назначение на треньор в Делиормана, след което бе привикан по спешност да спасява положението.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ