Цецо Соколов пред клубния сайт в Италия: Трябва да преодолея страха!

7 Dni Sport08.07.2018
цветан соколов

Волейболният национал Цветан Соколов, който преди малко повече от месец претърпя операция на лявото коляно, сподели пред клубния сайт на италианския Кучине Лубе (Чивитанова), че се чувства наистина добре и вижда ясен напредък с всеки ден.

„С всеки изминал ден съм по-добре. Чувствам се наистина добре и виждам ясен напредък всеки ден. Лекарите ми казаха, че възстановяването ми върви перфектно след двата ми прегледа, направени до сега, така че съм много доволен от ситуацията. Вече започнах и да сгъвам коляното. Просто трябва да преодолея страха от първите движения и нататък мисля, че ще бъде по-лесно“, сподели Цецо Соколов.

„Нямам търпение да заиграя с големия Лубе. Наистиина се ражда много силен отбор и се надявам, че все повече фенове ще дойдат да гледат. Вярвам, че през следващия сезон ще има още повече емоции, които да изживеем заедно, както се видя на финала за Скудетото, където тифозите ни помогнаха много“, каза още българският диагонал.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ