Чочев в топ 3 по заплата в Палермо! Сициалинците вдигат още повече парите, за да го откажат от договор в Серия А

чочев

Българският национал Ивайло Чочев e избран да бъде новата ключова фигура в състава на италианския Палермо през новия сезон, пишат медиите в Сицилия. Родният полузащитник е един от футболистите с най-голям опит в отбора и затова през предстоящата кампания халфовата линия на „розанерите“ ще бъде градена около него. Чочев си заслужи любовта на феновете и уважението на всички клуба, а ръководството е готово да му се отблагодари с нов договор и още по-висока заплата от досегашните 400 хиляди евро годишно. Настоящият контракт на национала е до лятото на 2020 година, но към него интерес има от няколко тима от Серия А и в Палермо се надяват с подобрените условия по споразумението и заявяването на това колко важен е той за отбора Ивайло да обвърже бъдещето си със стадион „Ренцо Барбера“.

400-те хиляди евро нареждат Чочев в топ 3 на играчите с най-високи заплати в сициалианския клуб. Повече от него взимат Мат Яяло – 900 хиляди евро на година и сърбина Слободан Райкович – 650 000.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ